EL PA


EL PA

En el pa, la nostra innovació igual que en els altres productes que elaborem és el rescat de l’oblit de les formes i qualitat perdudes posades al dia. Retornem al pa l’aspecte “sagrat” que donaven els nostres avantpassats, retornant-li en l’alimentació un lloc preferent i de raó. El seu aspecte es el tradicional, de forma rodona i crivellada, sense afegits.

Fornet-de-la-Soca_web_17

PAGÉS MORENO TRADICIONAL ECOLÒGIC
Elaborat amb farina biològica principalment de blat xeixa i massa mare natural.
S’elabora seguint les tècniques tradicionals amb un procés de fermentació llarga.
És dens, perfecte per entrepans, torrades i acompanyament dels menjars. Es conserva molt de temps.

PA DE BLAT XEIXA ECOLÒGIC
A base de farina de xeixa local fresca, molta setmanalment i d’un aroma insubstituïble, poc refinada i de blat biològic que no esta conrat amb productes de síntesi. La moltura no es fina i per axó conserva molt de sego i una gran quantitat de fibra. No cal dir que es molt nutritiu i idoni pels esportistes.

Fornet-de-la-Soca_web_15

PA NEGRE ECOLÒGIC
A base de farina de blat molta de forma tradicional, amb dues moles de pedra; aquest procés dóna lloc a l’aparició de sego i germen, que aporten al pa gust i fibra. De llarga conservació gracies a la fermentació lenta i a la massa mare natural.

PA DE BLAT VESTIT O ESPELTA ECOLÒGIC
L’espelta, conegut a Mallorca com a Blat vestit es considerada la mare de totes les varietats del blat. És ideal en ser conrat biològicament, ja que no ha estat modificat ni alterat al llarg de la historia. Aquesta característica el fa especialment saludable, no provoca al·lèrgies ni intoleràncies.

Fornet-de-la-Soca_web_16

PANETS TRADICIONALS MALLORQUINS
Elaborem els panets mallorquins de més tradició com son els llonguets, vienes, magranetes, panets d’oli, barretes de xeixa,panets morenos, panets blancs.

Fornet-de-la-Soca_web_1 Fornet-de-la-Soca_Cuina-Conventual-de-Nadal_La-Puresa_16 Fornet-de-la-Soca_Cuina-Conventual-de-Nadal_La-Puresa_20 Fornet-de-la-Soca_Cuina-Conventual-de-Nadal_La-Puresa_4